43. Trofej mladosti 2019

Zagreb, 30.11.-01.12.

Na ovogodišnjem turniru, Zagreb je ugostio 250 natjecatelja iz 8 zemalja.

Za razliku od većine međunarodnih turnira u regiji, na Trofeju mladosti gađa se samo
jedan meč u muškoj i ženskoj kategoriji. Tako je subota bila rezervirana za strijelce puškom, dok su se u nedjelju na liniju stali pištoljašice i pištoljaši.

Sjajan uspijeh ponavlja Estera Herceg osvojivši srebrnu medalju kod seniorki zračnom puškom. Finalisti zračnom puškom bili su Andrija Mikuljan (5.mjesto) i Borna Petanjek (8.mjesto) dok su finalistice zračnim pištoljem bile Vlatka Pervan (6.mj.) i Lana Skeledžija 7.mj.)

REZULTATI
 

DC SALONA OPEN 2019

Solin, 08.-10.studeni

Početak nove sezone zračnim oružjem označio je međunarodni turnir u Solinu gdje je nastupilo je preko 160 strijelaca iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Estera Herceg, naša predstavnica zračnom puškom, ostvarila je vrhunske rezultate već na prvom ovosezonskom natjecanju! U svojoj, juniorskoj kategoriji osvojila je 2.mjesto. Prvog dana natecanja plasirala se u seniorsko finale gdje je u prvih 10 hitaca ostvarila odličnih 106,0 krugova. Do šesnaestog hica, Estera je držala vodeću poziciju nakon čega joj je malo popustila koncentracija što su iskoirstile njezine protivnice te je Estera prvi nastup završila kao četvrtoplasirana.
Svoju odličnu formu, Estera je potvrdila i drugog dana natjecanje kada je ponovno ušla u seniorsko finale. Završila je na 2. mjestu, samo 0,3 kruga iza prvoplasirane.

U svakom finalu po disciplinama imali smo svoje predstavnike. U finalu zračnom puškom kod seniora Andrija Mikuljan bio je 6, a Borna Petanjek na 7. mjestu. Vlatka Pervan je pištoljem za seniorke osvojila 4. mjesto, dok je Lana Skeledžija završila kao petoplasirana. Jedini naš predstavnik zračnim pištoljem kod seniora bio je Boris Gramnjak koji je zauzeo 6. mjesto.

REZULTATI

1/3

SLJEDEĆA NATJECANJA

14.12. - 15.12.2019

CHRISTMAS CUP & GRAND PRIX OSIJEK

informacije

Ostali rezultati

Vijesti

© 2019 SD "Končar-Zagreb 1786"

Andrija Mikuljan- član SD "Končar-Zagreb 1786"