top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

1. Turnir olimpijskih nada

Na automatskoj streljani Vrapčanski potok 16. listopada održan je 1. turnir olimpijskih nada na kojem su nastupale mlađe kategorije strijelaca.

Valja odmah naglasiti kako je Ana Adam u disciplini zračne puške u potpunosti "pomela" konkurenciju i ostavila zasluženu pobjedu i prvo mjesto u kategoriji juniorki i mlađih juniorki (U18) s ostvarenim rezultatom od 624.9 krugova. Mlada Leticija Šimić osvojila je 19. mjesto u juniorkama i 18. mjesto u mlađim juniorkama (U18). U kategoriji juniora na zračnoj pušci Ivan Salgado Vinter osvojio je 12. mjesto u juniorima isto kao u kategoriji mlađih juniora (U18).

U disciplini zračni pištolj najuspješniji predstavnik bio je Gabriel Kužina koji je ostvario rezultat od 537 krugova i time zauzeo 4. mjesto u kategoriji juniora, dok je u kategoriji mlađih juniora (U18) uspio doći do brončanog odličja. Naše dvije mlade predstavnice na zračnom pištolju odradile su solidan nastup. Vivian Pranjić u kategoriji juniorki osvojila je 10. mjesto, 9. mjesto u kategoriji mlađih juniorki (U18) i 5. mjesto u kategoriji kadetkinja. Sara Štrkalj osvojila je 11. mjesto u kategoriji juniorki i 10. mjesto u kategoriji mlađih juniorki (U18).


14 views0 comments

Comments


bottom of page