top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

2. Turnir olimpijskih nada - Osijek

Drugi turnir olimpijskih nada ISSF programom održavao se na osječkom strelištu Pampas. Ovo natjecanje okuplja mlađe dobne skupine sportaša kako bi imali priliku okušati se međunarodnom formatu natjecanja koje ih čeka u budućnosti.

Naši natjecatelji pokazali su ulazak u formu iako je sezona tek krenula. Na zračnom pištolju Gabriel Kužina ostvario je rezultat od 557 krugova čime je zauzeo treće mjesto u kategoriji juniora, dok je Rino Štaba ostvario solidan rezultat od 544 krugova i zauzeo 6. mjesto u kategoriji juniora, ali i srebrnu medalju u kategoriji mlađih juniora (U18), a Tan Prugovečki ostvario je rezultat od 521 krug i osvojio 11. mjesto u kategoriji juniora. Jedini naš predstavnik na zračnoj pušci bio je Martin Ljubanović koji je također odradio solidan meč s ostvarenih 602.9 krugova čime je osvojio 7. mjesto u kategoriji juniora te 5. mjesto u kategoriji mlađih juniora (U18).

Djevojke u disciplini zračne puške bile su također uspješne. Leticija Šimić ostvarila je rezultat od 592.2 kruga s čime je osvojila 4. mjesto u kategoriji juniorki, a brončanu medalju u kategoriji mlađih juniorki (U18). Jako uspješan dan imala je naša najmlađa predstavnica Marina Kožar koja se sjajno snašla među starijim kolegicama i ostvarila rezultat od 590.5 krugova te s time zauzela 6. mjesto u kategoriji juniorki, 5.mjesto u kategoriji mlađih juniorki, ali do brončane medalje došla je u kategoriji kadetkinja, a najbolja je bila u kategoriji mlađih kadetkinja gdje se okitila zlatom. Katja Kramar ostvarila je rezultat od 587.3 kruga gdje je zauzela 10. mjesto u kategoriji juniorki i 9. mjesto u kategoriji mlađih juniorki, a dok je Valentina Pantelić ostvarila rezultat od 583.4 krugova s čime je zauzela 13. mjesto u kategoriji juniorki, a 12. mjesto u kategoriji mlađih juniorki.18 views0 comments

コメント


bottom of page