top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

4. Kolo 1. Walther Hrvatske lige

Četvrto kolo 1. Walther Hrvatske lige ujedno i izborno natjecanje za europsko prvenstvo zračnim oružjem za seniore/ke i juniore/ke održalo se 27. i 28. ožujka u Solinu. Natjecanje se održalo u skladu sa svim propisanim epidemiološkim preporukama.

Prvi dan nastupali su naši predstavnici i predstavnice na zračnom pištolju. Ekipa seniorki osvojila je drugo mjesto ekipno, a u sastavu su bile Vlatka Pervan, Valentina Kozumplik i Lana Skeledžija. Posebno treba izdvojiti rezultat od Vlatke Pervan koja je ostvarila izvrstan rezultat od 570 krugova koji je bio najbolji pojedinačni rezultat u konkurenciji seniorki. Ekipa seniora osvojila je ekipno peto mjesto u sastavu Vatroslav Drmić, Boris Gramnjak i Željko Barilić.

Drugog dana na liniju su izašli naši seniori i seniorke sa zračnom puškom. Seniorke su se pokazale izrazito uspješne i zauzele prvo mjesto, a u sastavu su bile Ana Adam, Estera Herceg i Jelena Milun. Drugi najbolji pojedinačni rezultat kod seniorki zauzela je Ana Adam sa kvalitetno odrađenih 625.5 krugova. Ekipa seniora zauzela je treće mjesto ekipno u sastavu Borna Petanjek, Andrija Mikuljan i Tomo Klabučar. Najbolji rezultat u čitavoj seniorskoj konkurenciji ostvario je Borna Petanjek sa 627.1 krug.


7 views0 comments

Comentarios


bottom of page