top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Finale kupa Hrvatske u gađanju zračnim oružjem issf program - seniori/seniorke

U Osijeku u dvorani Gradski Vrt održalo se finale kupa Hrvatske zračnim oružjem. Na samom natjecanju skupila se cijela "krema" hrvatskog streljaštva. Naši predstavnici pokazali su prije svega kvalitetu ispred kvantitete.

Vlatka Pervan ponovno je pokazala apsolutnu dominaciju u zračnom pištolju u kategoriji seniorki gdje je ostvarila odličan rezultat kvalifikacijskog meča od 575 krugova. Time se plasirala u finale kao vodeća i ponovno u finalu pokazala dominaciju i okrunila se sasvim zasluženo prvim mjestom. Boris Gramnjak također se uspio plasirati u finale i uz dobru borbu u finalu osvojio je nezahvalno četvrto mjesto.

U disciplini zračne puške kod seniora imali smo dva predstavnika koja su oba ostvarili visok kvalifikacijski rezultat za finale od 627.3 krugova (Andrija Mikuljan) i 625.4 kruga (Borna Petanjek). U samom finalu gdje su odlučivale decimale u borbi za odličja, Borna Petanjek uspio se dokopati postolja i osvojiti brončanu medalju dok je njegov kolega Andrija Mikuljan osvojio peto mjesto. U nastupu seniorki na zračnoj pušci naša predstavnica uspjela se plasirati u finale i u finalu uz solidnu borbu osvojila je peto mjesto.5 views0 comments

Comentários


bottom of page