top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

I MK turnir - izborno natjecanje za prvenstvo Europe, ISSF program

Počela je malokalibarska sezona te prvo natjecanje održalo se u Solinu koje je bilo ujedno i izborno natjecanje za nadolazeće prvenstvo Europe u gađaju malokalibarskim oružjem.

Na liniju prva je stupila seniorka Vlatka Pervan u disciplini 25m pištolj i ostvarila solidnih 571 krug s obzirnom na vremenske uvjete. Sljedeći na red došli su naši predstavnici na trostavu. Borna Petanjek se najbolje snašao u teškim i hladnim vremenskim uvjetima koji nisu pogodovali nikom prisutnom na liniji ostvarivši 1159 krugova, a Andrija Mikuljan za nijansu slabije, 1155 krugova u seniorskoj konkurenciji. Naša mlada predstavnica Estera Herceg ostvarila je 1135 krugova u juniorskoj konkurenciji.

Kasnije istog dana došla je na red disciplina 60 metaka ležeći stav gdje se opet Borna Petanjek pokazao kao najuspješniji sa 620.4 kruga i ostvario drugi najbolji rezultat natjecanja, dok je Andrija Mikuljan ostvario 617.7 krugova, a Ivica Štritof 608.3 kruga u seniorskoj konkurenciji. U juniorskoj konkurenciji Estera Herceg ostvarila je 609.1 krug.


5 views0 comments

Commenti


bottom of page