top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

II MK turnir - izborno natjecanje za prvenstvo Europe, ISSF program

Drugi malokalibarski turnir održao se na automatskoj streljani Vrapčanski potok koje je ujedno bilo i izborno natjecanje za nadolazeće prvenstvo Europe u gađanju malokalibarskim oružjem.

Naši predstavnici ostvarili su kvalitetne rezultate i pokazali uzlaznu formu za nadolazeće europsko prvenstvo. Seniori na trostavu dobro su se snašli u ne tako idealnim vremenskim uvjetima te je Andrija Mikuljan ostvario 1162 krugova kao i njegov klupski kolega Borna Petanjek. Kod naših mladih predstavnica na trostavu najuspješnija je bila Estera Herceg sa 1133 krugova. U disciplini 60 metaka ležeći stav drugi najbolji rezultat dana imao je Andrija Mikuljan sa 621.4 krugova u kategoriji seniora.

Na pištolju 50m slobodnog izbora najbolji iz redova Končara bio je Boris Gramnjak s ostvarenih 528 krugova, a Vatrosla Drmić ostvario je 508 krugova. Najbolji u disciplini 25m standard pištolj u kategoriji seniora iskazao se Vatroslav Drmić s ostvarenih 549 krugova isto kao i u disciplini 25m središnjeg paljenja sa 570 krugova. Kod seniorki na 25 m pištolj Vlatka Pervan pokazala je zavidnu formu i ostvarila najbolji rezultat kvalifikacija sa 572 kruga.7 views0 comments

Comments


bottom of page