top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

ISSF SVJETSKI KUP München (GER)

Petero naših strijelaca nastupilo je na Svjetskom kupu u Munchenu - Vlatka Pervan, Lana Skeledžija, Andrija Mikuljan, Bojan Đurković i Ivica Štritof.

Najzapaženiji rezultat ostvario je Mikuljan zračnom puškom opalivši 631,1. Andrija je nastupao van konkurencije (MQS), ali usporedbe radi, njegov rezultat bio bi 3. kvalifikacijski rezultat u konkurenciji. Osim zračnom puškom, Mikuljan je nastupio i u discipini MK trostav gdje je ostvario rezultat od 1169 krugova, također izvan konkurencije. (Na svjetskim kupovima je dozvoljen nastup za troje stijelaca po disciplini iz jedne države, svi ostali mogu nastupiti, ali izvan konkurencije).

Vlatka Pervan nastupila je u discipini 25m pištolj gdje je sa rezultatom od 578 krugova zauzela 25. mjesto od ukupno 94 natjecateljice. U istoj disciplini nastupila je i Lana Skeledžija koja je ostvarila rezultat od 545 kruga (90.mj.). Lana je puno uspješnija bila zračnim pištoljem 10m gdje je sa 570 krugova zauzela 33. mjesto od 122 natjecateljice. U natjecanju parova Lana je sa Urošom Kačavendom iz Osijeka zauzela 20. mjesto.

U disciplini 50m ležeći nastupili su Bojan Đurković i Ivica Štritof. Đurković je zauzeo 26. mjesto (622,2), a Štritof 49. mjesto (617,4) od 63 natjecatelja.

30 views0 comments

コメント


bottom of page