top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Mlade nade streljaštva 2017, Dubrava

U vrbovečkoj Dubravi, 29.10.2017., održano je natjecanje zračnom puškom za kadete i juniore. Osim pojedinačnih nastupa, po prvi put je za mlađe kategorije organizirano natjecanje u novoj streljačkoj disciplini - Parovi.

Kod kadetkinja, pobjedu je odnijela naša mlada nada Ana Adam sa 200,8 krugova, dok je u istoj konkurenciji Estera Herceg osvojila brončanu medalju. U kadetskoj konkurenciji naš predstavnik Vito Čutura malo je popustio u drugoj seriji te sa 197,0 krugova zauzeo 3. mjesto.

Junior, Luka Štrbenac osvojio je brončanu medalju sa rezultatom od 406,5 krugova. Također 3. mjesto, osvojila je i Esterga Herceg kod juniorki.

U disciplini parovi imali smo dva tima: Ana Adam i Vito Čutura, te Luka Štrbenac i Estera Herceg. Naš mlađi tim Adam - Čutura, nažalost nije prošao u borbu za medalje. Iskusniji tim Herceg - Štrbenac, opravdali su očekivanja te nakon pobjede para HASK Mladost rezultatom od 5:3 u Zagreb donose zlatnu medalju.

Pod vodstvom trenera Krešimira Loboreca, u naš klub stiglo je novih 6 medalja koje su dobar pokazatelj sjajne budućnosti naših mladih nada!

86 views0 comments

Comments


bottom of page