top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske seniori/ke i 5. kolo 1. Walther Hrvatske lige zračno oružje

Grad Dubrovnik je po prvi puta bio domaćin prvenstva Hrvatske te ugostio najbolje hrvatske strijelce na zračnoj pušci i pištolju. Naši članovi društva ostvarili su zapažene rezultate i okitili se brojnim odličjima.

Prvog dana natjecanja nastupali su seniori i seniorke zračnom puškom. Članovi muške ekipe osvojili su treće mjesto ekipno u sastavu Borna Petanjek, Andrija Mikuljan i Tomo Klabučar. Zvijezda dana svakako je bio Borna Petanjek koji je u napetom finalu briljirao i postao prvak hrvatske isto kao i prvak hrvatske za mlađe seniore (U24), a dok je njegov klupski kolega Andrija Mikuljan osvojio treće mjesto. Mladi sastav seniorki zauzeo je drugo mjesto ekipno u sastavu Estera Herceg, Jelena Milun i Mirela Djaković, a dok je Estera Herceg u finalu bila nadomak medalje te zauzela četvrto mjesto, a okitila se državnom prvakinjom za mlađe seniorke (U24).

Drugog dana na scenu su stupili pištoljaši i pištoljašice. Muška pištoljska ekipa osvojila je treće mjesto ekipno u sastavu Krešimir Loborec, Boris Gramnjak i Vatroslav Drmić. Seniorska ženska pištoljska ekipa osvojila je drugo mjesto ekipno u sastavu Vlatka Pervan, Lana Skeledžija i Sandra Jusup. U finalu smo imali dvije naše predstavnice Lanu Skeledžiju koja je zauzela sedmo mjesto, a Vlatka Pervan se okrunila prvakinjom Hrvatske.


21 views0 comments

Commentaires


bottom of page