top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Prvenstvo Hrvatske 25/50m ISSF program - seniori/seniorke

Najveće hrvatsko strelište "Pampas" bilo je domaćim prvenstva Hrvatske u malokalibarskim disciplinama za kategoriju seniora i seniorki.

Naš predstavnik na pušci bio je Andrija Mikuljan koji je u disciplini trostava odradio solidan meč s 578 krugova s čime je osvojio drugo mjesto, a dok je u disciplini 60 hitaca ležeći stav sa 616.6 krugova osvojio treće mjesto i brončanu medalju.

U disciplini pištolj slobodnog izbora 50m Boris Gramnjak ostvario je rezultat od 516 krugova i osvojio time 7. mjesto. Nadomak medalje bio je u disciplini 25m standard pištolj gdje je osvojio nezahvalno 4. mjesto, ali kako se ipak upornost isplati, Boris je u disciplini 25m pištolj središnjeg paljenja osvojio je 3. mjesto. U ženskoj konkurenciji na 25m pištolj Lana Skeledžija ostvarila je rezultat od 522 kruga i 13. mjesto što nije bilo dovoljno za ulazak u finale, a dok je Vlatka Pervan ostvarila rezultat od 566 krugova što je bilo dovoljno za treće mjesto u kvalifikacijama i ulazak u finale. Vlatka Pervan je u cijelom finalu imala vodstvo već od samog početka finala te je tu prednost zadržala do samog kraja i tako se okrunila prvakinjom države.10 views0 comments

Comments


bottom of page