top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Prvenstvo Hrvatske u gađanju zračnim oružjem ISSF program - juniori/ke


Prvenstvo Hrvatske u gađanju zračnim oružjem ISSF programa za juniore i juniorke održalo se 20.-21. ožujka 2021. na automatskoj streljani Vrapčanski potok. Na natjecanju su nastupili najbolji hrvatski juniori i juniorke na pušci i pištolju. Naši mladi članovi kluba napravili su "kišu medalja".

Članovi juniorske ekipe na pušci u sastavu Vito Čutura, Tomo Klabučar i Ivan Salgado Vinter osvojili su treće mjesto, dok su Vito Čutura i Tomo Klabučar izborili finale. Vito Čutura osvojio je 6. mjesto dok Tomo Klabučar 8. mjesto, a u mlađim juniorima (mlađi od 18 godina) je osvojio treće mjesto.

Juniorska muška ekipa na pištolju je osvojila treće mjesto ekipno u sastavu Gabriel Kužina, Tan Prugovečki i Ivor Čajko Topić. Najugodnije iznenađenje priredio je Gabriel Kužina koji s

e okrunio dvostrukim juniorskim prvakom Hrvatske. Ostvario je najbolji plasman u juniorima kao i u mlađim juniorima.

Posebne pohvale idu juniorskoj ženskoj ekipi na pušci koja je ekipno osvojila prvo mjesto, ali i time postavila novi držani ekipni rekord, a u sastavu ekipe sudjelovale su Estera Herceg, Ana Adam i Jelena Milun. Djevojke su nastavile potpunu dominaciju i u pojedinačnim plasmanima. Titulom prvakinje Hrvatske okrunila se Estera Herceg, a Ana Adam je postala vice prvakinjom, a prvakinjom hrvatske za mlađe juniorke.


39 views0 comments

Comments


bottom of page