top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Prvenstvo Zagreba 10m ISSF program - seniori/ke

Streljana Vrapčanski potok bila je domaćin prvenstva Zagreba zračnim oružjem 10m ISSF program za seniore i seniorke. Naši natjecatelji ostvarili su kvalitetne rezultate i pokazali razliku u kvaliteti pored ostatka konkurencije.

Prvog dana nastupali su natjecatelji i natjecateljice zračnim pištoljem. U kategoriji seniora najbolji je bio Boris Gramnjak sa 556 krugova što je bilo dovoljno za zlatno odličje. U ekipnom poretku na zračnom pištolju članovi su osvojili brončano odličje, a ekipu su činili Boris Gramnjak, Domagoj Jure Galić i Mislav Galić. Kod seniorki na zračnom pištolju najbolja je bila Lana Skeledžija koja je ostvarila rezultat od 565 krugova što je gotovo 30 krugova prednosti nad drugoplasiranom. Ekipno srebro seniorki na zračnom pištolju činile su Lana Skeledžija, Vivian Pranjić i Ana Perković.

Nedjelja je bila rezervirana za natjecatelje i natjecateljice zračnom puškom. Seniori na zračnoj pušci odradili su očekivano kvalitetne mečeve i ispunili očekivanja u poretku što se tiče prva dva pojedinačna mjesta. Ovog puta zlato je pripalo Andriji Mikuljanu, a srebro Borni Petanjku, a dok je Tomo Klabučar osvojio četvrto mjesto u pojedinačnom poretku. Ekipu koja je osvojila zlatno odličje činili su Borna Petanjek, Andrija Mikuljan i Tomo Klabučar. Seniorke u disciplini zračne puške bile su također uspješne. Estera Herceg osvojila je drugo mjesto u pojedinačnom poretku, a Ana Adam ostala nadomak postolja i osvojila četvrto mjesto. U ekipnom poretku osvojile su zlatno odličje u sastavu Estera Herceg, Ana Adam i Leticijia Šimić.


15 views0 comments

Kommentare


bottom of page