top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Trophy of Belgrade & Grand prix Belgrade

Međunarodni turnir u Beogradu održao se od 8. do 10. prosinca na kojem je troje sportaša iz našeg kluba nastupalo u okviru nacionalne selekcije. 

Prvog dana natjecanja prvi na liniji bio je Andrija Mikuljan u disciplini zračna puška seniori. Andrija je imao solidan nastup s ostvarenih 626.4 krugova što nažalost nije bilo dovoljno za ulazak u finale od čega ga je dijelilo samo 0.6 krugova te je tako osvojio nezahvalno 9. mjesto. Naša predstavnica na zračnoj pušci u kategoriji seniorki bila je Estera Herceg koja je svojim sjajnim nastupom i rezultatom od 627.1 krug osigurala nastup u finalu. Finale koje je bilo rezultatski jako gdje su razlike bile toliko male i detaljne da je svaka pa i najmanja pogreška odlučivala o završnom plasmanu. Estera je tako osvojila 5. mjesto. Na zračnom pištolju u kategoriji seniorki Lana Skeledžija također nije imala sreće kao i njezin klupski kolega. Naime Lana je ostvarila rezultat od 562 kruga što nije bilo dovoljno za finale te je također osvojila 9. mjesto. 

Idućeg dana ponovno prvi nastup imao je Andrija koji je uspio popraviti svoj nastup od dana ranije te s rezultatom od 628.4 krugova uspio ući u finale. Andrija je u finalu krenuo sa ne tako jako serijom što je kasnije bilo jako teško nadoknaditi u tako jakoj konkurenciji. Na kraju Andrija je osvojio 6. mjesto. Kod seniorki na zračnoj pušci Estera je zadržala sjajan kontinuitet rezultata od 627.9 krugova, ali to nažalost ovog puta nije bilo dovoljno za finale od čega ju je dijelilo svega 0.2 krugova te je osvojila 10. mjesto. Lana Skeledžija imala je određenih problema u meču te nije uspjela pružiti svoju najbolju izvedbu kako ona zna i može, te je ostvarila rezultat od 554 krugova i osvojila 19. mjesto. 12 views0 comments

Commentaires


bottom of page