top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Trophy of Belgrade, Grand prix Belgrade 2021.

Petero naših članova kluba otputovalo je 12.-13. prosinca u Beograd na jak međunarodni turnir u sastavu reprezentacije. Članove reprezentacije činili su: Borna Petanjek i Andrija Mikuljan u disciplini zračna puška seniori, Ana Adam i Estera Herceg u disciplini zračna puška seniorke i juniorke te Lana Skeledžija u disciplini zračni pištolj seniorke.

Prvog dana natjecanja Borna Petanjek ostvario jako dobar rezultat od 626.7 krugova i Andrija Mikuljan s ostvarenih 625.8 krugova, te su se obojica uspjeli plasirati u finale. U samom finalu bilo je izuzetno zahtjevno zbog jako visokih rezultata. Nakon finala Andrija je osvojio 4. mjesto, a Borna 5. mjesto. U disciplini zračne puške seniorke i juniorke, Ana Adam ostvarila je 622 kruga te zauzela 19 mjesto u kategoriji seniorki, a u kategoriji juniorki osvojila je 8. mjesto. Estera Herceg bila je za nijansu rezultatski slabija od svoje klupske kolegice te je ostvarila 617. 4 kruga i zauzela 33. mjesto u kategoriji seniorki, a 18. mjesto u kategoriji juniorki. U disciplini zračni pištolj seniorke Lana Skeledžija ostvarila je rezultat od 558 krugova i zauzela 16. mjesto.

Zadnji dan turnira prvi su započeli seniori na zračnoj pušci. Andrija je odradio kvalitetan kvalifikacijski meč od 628.1 krugova te ostvario treći rezultat turnira u kategoriji tog dana. Borna Petanjek nažalost zauzeo je nezahvalno 9. mjesto i "izgubio" finale za svega 0.4 krugova. Nakon finala Andrija je zauzelo 5. mjesto u izuzetno jakoj konkurenciji. Na zračnoj pušci u konkurenciji seniorki Estera Hreceg ostvarila je rezultat 621.5 krug i zauzela 22. mjesto, a Ana Adam ostvarila je rezultat od 614. 6 i zauzela 43. mjesto. Lana Skeledžija u disciplini zračni pištolj u kategoriji seniorki ostvarila je rezultat od 545 krugova te zauzela 34. mjesto.


9 views0 comments

Comments


bottom of page