top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Trzin Walther cup 2022. & 25th Skirca open

Naše dvije mlade predstavnice Estera Herceg i Ana Adam otputovale su u Trzin na međunarodni turnir u sastavu mlade juniorske reprezentacije Hrvatske.

U petak prvo na redu bili su mix timovi kojeg su činili Estera Herceg i Josip Sikavica (iz kluba SD Dalmacijacement Solin). Nakon dva kvalifikacijska dijela Estera i Josip uspjeli su izboriti plasman koji ih je vodio u meč za zlato protiv domaće ekipe Slovenije. U samom finalu pokazali su zašto ih se smatralo samim favoritima od početka. Osvojili su zlatnu medalju s velikom bodovnom prednosti od drugoplasirane ekipe Slovenije.

Drugog dana natjecanja na liniji su se našle naše mlade puškašice. Nakon odrađenog kvalifikacijskog meča vrh je zauzela u konkurenciji juniorki Estera Herceg sa sjajnih 625.1 krug, a Ana Adam je zauzela 5. mjesto sa 616 krugova. Sastav ekipe juniorki činile su Estera Herceg, Ana Adam i Amadea Urbas koje su osvojile uvjerljivo prvo mjesto u konkurenciji juniorki.

Zadnjeg dana natjecanja Estera Herceg odradila je kvalitetan meč, ali malo je nedostajalo i sportske sreće te je zauzela nesretno 9. mjesto, a falilo joj je svega 0.9 krugova za ulazak u finale najboljih osam seniorki, a dok je Ana Adama osvojila 18. mjesto sa 612.8 krugova.


3 views0 comments

Comments


bottom of page