top of page
Search
  • Writer's pictureValentina Kozumplik

Walther youth cup

Grad Smederevo ugostio je na svojem strelištu najbolje mlade strijelce iz deset zemalja. Ovaj turnir je odlična uvertira za sve mlade nade, buduće reprezentativce kao i trenutne reprezentativce da se okušaju u juniorskim kategorijama.

Naše mlade predstavnice imale su po dva nastupa u juniorskoj kategoriji u disciplini zračna puška. Prvog dana Ana Adama bila je najbliže pojedinačnoj medalji u konkurenciji juniorki U18 gdje je zauzela 5. mjesto pojedinačno sa 620.4 krugova. Ana je kao članica ekipe juniorki reprezentacije Hrvatske osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. U kategoriji juniorki U20 Estera Herceg zauzela je 11. mjesto sa 612.6 krugova.

Zadnji dan natjecanja bio je napetiji za sve natjecatelje iz razloga jer najbolji rezultat na zračnoj pušci koji je najbliži trenutnom svjetskom rekordu osvaja poklon nagradu zračnu pušku za disciplinu zračne puške, a isto tako vrijedi i za zračni pištolj samo što je nagrada zračni pištolj. Trema i želja da se pokaže najbolja izvedba uzela je danak te su naše predstavnice ostale pod dojmom moguće nagrade. Ana Adam ostvarila je 616.0 krugova i zauzela 28. mjesto, a Estera Herceg ostvarila je 614.8 krugova i zauzela 32. mjesto u kategoriji juniorki.


6 views0 comments

Comments


bottom of page